Ontspannen autorijden zonder been-, nek- en rugklachten begint met een comfortabele zit achter het stuur. Vanuit deze optiek zijn ASS-autostoelen ontwikkeld met als resultaat dat wij al meer dan 40 jaar dé specialist zijn in individueel zitcomfort met autostoelen die passen als een handschoen! Door de modulaire opbouw van het ASS-programma zijn wij in staat voor iedere lichaamslengte en ieder gewicht een ergonomisch doordachte stoel te bouwen. Centimeter voor centimeter aangepast aan uw specifieke lichaamsbouw of helemaal zelf-instelbaar bouwen wij gezond en ontspannen zitcomfort voor de mobiele werkplek.

Maatgevend in maatwerk!

ASS Autostoelen worden al sinds 1968 gefabriceerd. Van oorsprong een Duits product, dat door de unieke product-eigenschappen en de spreekwoordelijke Duitse kwaliteit al snel internationaal een begrip werd. Mede dankzij permanente innovatie zijn ASS-autostoelen nog steeds maatgevend in maatwerk en heeft ASS inmiddels eigen vestigingen in Nederland, België en Duitsland met een toenemende export naar landen als Noorwegen, Denemarken, Zweden en Frankrijk. Met de hoofdvestiging in Houten en zo’n 25 dealers door het hele land is er altijd wel een wel een ASS-verkooppunt bij u in de buurt.

showroom

Vrijblijvend proefzitten en persoonlijk advies

In onze showroom vindt u onze complete productlijn, zowel in maat als in uitvoering. Voor personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens en campers. Of voor uw werkplek achter het bureau of thuis. De keuze voor het type stoel wordt primair bepaald door de lichaamslengte en het gewicht. Maar hoewel deze gegevens en de daarbij behorende passtoel instellingen een belangrijke rol spelen, bij het aanmeten van een stoel, blijft ergonomie toch vooral mensenwerk. En dat is het specialisme van ons team technici. Dat staat garant voor optimaal maatwerk.

werkplaats

Werkplaats

Pas nadat alle persoonlijke maten zijn bepaald, worden deze door onze specialisten in de werkplaats op de juiste wijze verwerkt in uw individuele stoel-op-maat. Een team van goed opgeleide en zeer ervaren technici staat hiervoor garant. Zij leveren vakwerk dat door veeleisende gebruikers wordt herkend en erkend. Het is dan ook niet zomaar, dat veel medische adviesorganen en grote ondernemingen kiezen voor maatwerk.

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

ok