Ergonomische autostoel op maat. Want iedereen is anders, uw zit dus ook!

De oorzaak van rug-, nek-, schouder- en beenklachten is vaak een gevolg van een verkeerde houding. Achter het stuur bijvoorbeeld… Vandaar dat steeds meer fysio- en ergotherapeuten achter een bezoek aan ASS Autostoelen staan. Want een maatwerk stoel biedt in de meeste gevallen een oplossing tegen die klachten.

ASS Autostoelen werkt aan een optimale zit door op maar liefst 13 aspecten uw stoel te bewerken. Zo sluit uw stoel centimeter voor centimeter aan op uw lichaamsbouw.

ASS Maatwerk totaal
ergonomisch

1

Op maat gevormd rug- en zitkussen zorgen voor de juiste ondersteuning van been-, lende- en schoudergedeelte. Hierdoor wordt verstijving van de rug- en beenspieren voorkomen. Een zelf-instelbare lendesteun kan als optie geleverd worden.

ergonomisch

2, 3, 4

Een speciaal ontwikkelde pasvorm voor schouders, taille,bekken en bovenbenen. De zijwaartse ondersteuning-op-maat zorgt, i.c.m. geïntegreerde pullmaflex vering, voor het maximaal onderdrukken van schokken en het opnemen van acceleratie- en axiale krachten

5

Een zitvlaklengte-op-maat of zelf-instelbaar (handmatig of electrische) zorgt voor een optimale ondersteuning van lange en kortere benen.

ergonomisch

6

Attractieve, goed ademende stoffen en PU-kussens zorgen voor een dermatologisch gezond zitklimaat. Als optie kan elke ASS autostoel worden uitgerust met een rug- en zitvlakverwarming.

ergonomisch

7, 8, 9, 10

Een gemakkelijk instelbare zitpositie door een traploos verstelbare rugleuning (handmatig of electrisch), veschillende types kantelbare hoofdsteunen en opklapbare armleuningen. Voor de achterpassagiers blijft een ruime knievrijheid beschikbaar door de verdiepte achterplaat.

ergonomisch

11

Een uniek hoogte-verstellingssysteem. Een combinatie van hoogte- en lengteverstelling van het zitvlak zorgt voor een optimale ondersteuning van alle lichaamslengtes. Bovendien biedt dit systeem de mogelijkheid om de bekkenstand bij te stellen.

ergonomisch

12

Een unieke schouderverstelling biedt de mogelijkheid om elke rugkromming (kyfose) bij te stellen zonder de stand van de rugleuning te veranderen. Hiermee kan tegelijkertijd de afstand tot het stuur bijgesteld worden.

ergonomisch

13

Taillebreedte- en zitvlaklengte-verstelling, waardoor de stoel geschikt is voor meer mensen met een verschillende lichaamsbouw, kan als optie geleverd worden.

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

ok