Een ergonomisch verantwoorde zit achter het stuur

Door onvoldoende ondersteuning zorgen standaard stoelen niet alleen voor een ergonomisch verkeerde en dus ongemakkelijke zithouding, maar zijn zij veelal de oorzaak van rug-, nek-, schouder- en beenklachten. Logisch dus, dat het belang van een goede zit achter het stuur door fysio- en ergotherapeuten volledig wordt onderschreven.

Maatwerk in detail

De oorzaak van rug-, nek-, schouder- en beenklachten is vaak een gevolg van een verkeerde houding. Achter het stuur bijvoorbeeld… Vandaar dat steeds meer fysio- en ergotherapeuten achter een bezoek aan ASS Autostoelen staan. Want een maatwerk stoel biedt in de meeste gevallen een oplossing tegen die klachten.

Zithouding is zeer belangrijk

Uw wervelkolom en de hierbij betrokken spieren, banden, gewrichten en tussenwervelschijven werken de hele dag om u in een juiste positie te krijgen en te houden. Daar is een optimale ondersteuning van uw rug, been en schouders essentieel bij. Want dan voorkomt u fysieke vermoeidheid en lokale overbelasting. Wilt u zelf ervaren wat uw ideale zithouding is in uw autostoel, camperstoel, vrachtwagenstoel, scheepvaartstoel of meldkamerstoel? Kom dan langs voor een proefzit

Geen mens is gelijk

Bij ASS Autostoelen weten we als geen ander dat een persoonlijk autostoel klachten voorkomt. Want elke dag opnieuw ervaren we hoe autobestuurders van elkaar verschillen. Een standaard mens bestaat namelijk niet. Een standaard autostoel dus ook niet. En dáár maken wij werk van. Daarom starten we bij ASS Autostoelen met een persoonlijk maatplan, kiezen daar een ideale stoel bij en bieden zo nodig een stoel met aanpassingsmogelijkheden. Zodat u zelf kunt bij- en instellen op uw eigen situatie. Ideaal als u bijvoorbeeld een dienstauto deelt met een collega die ook zoekt naar een ideale zit. Onze stoelen zijn instelbaar op het zitvlak, op beenlengte, schouderpositie, lendevlak en hoogte… Zodat rijdt u straks elke kilometer met persoonlijk zitcomfort.

Veiligheid boven alles

ASS autostoelen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Dat blijkt onder meer uit het TüV veiligheidskeurmerk dat aan onze auto- stoelen is toegekend. Om in aanmerking te komen voor dit gerenommeerde keurmerk, worden de autostoelen aan een uitgebreide reeks testen onderworpen.

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

ok