scheepvaartstoel

Voor iedere lichaamslengte de passende oplossing

Varen van Amsterdam naar Rotterdam of Duitsland, wordt met de scheepvaartstoelen van ASS een reis met optimaal zitcomfort. Tijdens lange binnenvaarttochten is een gezonde zit ontzettend belangrijk. Met een niet-afgestelde stoel in uw stuurhut, sluipt een verkeerde zithouding er ongemerkt in. Dit kan zorgen voor blijvende rug-, nek- en beenklachten. Voor optimaal zitcomfort én een perfecte ergonomische houding voor schippers heeft ASS de ERGO Profi Line scheepvaartstoelen ontwikkeld. Deze stoelen zijn voorzien van alle ergonomische elementen om uw zithouding perfect te ondersteunen in uw schip en worden centimeter voor centimeter aangepast aan de schipper of worden gedeeltelijk of volledig zelf-instelbaar geleverd. Op deze manier kunt u genieten van optimaal zitcomfort zonder vervelende lichamelijke klachten.

Welke stoel past het beste bij mij?

Ergo Profi Line

Stoelen uit de Ergo Profi Line serie zijn gebaseerd op de 203-, 603 S- en 803 S-modellen. Leverbaar als maatstoel, die centimeter voor centimeter op uw lichaam wordt aangepast, of als meervoudig verstelbare stoel; ideaal als er meerdere gebruikers zijn. Leverbaar in verschillende leer- en stofsoorten.

100
180
ErgoProfiLine 200

Ergo Profi Line Scheepsvaartstoel

Perfect zitcomfort op uw schip met een maatwerk scheepvaartstoel. Varen van Amsterdam naar Rotterdam of Duitsland, wordt met de scheepvaartstoelen van ASS een reis met optimaal zitcomfort. Tijdens lange binnenvaarttochten is een gezonde zit ontzettend belangrijk.

Lengte: 100 cm t/m 180 cm.

100
180

Helaas, er zijn geen resultaten beschikbaar voor uw lengte.
Meer informatie? Neem dan contact met ons op