Welke stoel past het beste bij mij?

Blijf de hele dag alert met een goede zit

Varen van Amsterdam naar Rotterdam of Duitsland, wordt met de scheepvaartstoelen van ASS een reis met optimaal zitcomfort. Tijdens lange binnenvaarttochten is een gezonde zit ontzettend belangrijk. Met een niet-afgestelde stoel in uw stuurhut, sluipt een verkeerde zithouding er ongemerkt in. Dit kan zorgen voor blijvende rug-, nek- en beenklachten.

Voor optimaal zitcomfort én een perfecte ergonomische houding voor schippers heeft ASS de ERGO Profi Line scheepvaartstoelen ontwikkeld. Deze stoelen zijn voorzien van alle ergonomische elementen om uw zithouding perfect te ondersteunen in uw schip en worden centimeter voor centimeter aangepast aan de schipper of worden gedeeltelijk of volledig zelf-instelbaar geleverd. Op deze manier kunt u genieten van optimaal zitcomfort zonder vervelende lichamelijke klachten.

Standaard

Onze Ergo Profi Line stoelen worden standaard geleverd met de volgende opties:

  • Traploos verstelbare rugleuning
  • Nastelbare zithoogte
  • Verstelbare hoofdsteun
  • Verstelbare lendesteun

Ergo Profi Line 800

Aanvullend op de 600-serie is de 800 ontwikkeld, speciaal voor extra lange personen. De 800 is gelijk aan de 600 serie met een extra lange ruglengte, echter met een 2,5 of 5 cm verlengd rugkarkas. Optioneel leverbaar is het extra lang wigvormig zitkussen voor personen met extra lange benen. Hiermee is een goede ondersteuning en optimaal zitcomfort gewaarborgd.

180
210
ASS Scheepvaartstoel gedraaid

800

Deze stoel is leverbaar in 3 ruglengte maten en in verschillende leer- en stofsoorten. De Ergo Profi Line is geschikt voor personen met een groot postuur.

Lengte van 180 t/m ruim 200 cm.

180
210

Ergo Profi Line 600

De 600-serie is met name geschikt voor middelgrote tot grote personen. Door de moderne en compacte vormgeving is gemakkelijk in- en uitstappen gewaarborgd. Het open, torsie-vrije karkas geeft een maximum aan veiligheid (TÜV-goedkeuring) en zorgt voor optimale ventilatie.

170
185
Scheepvaartstoel Ergo Profi Line 600

600

Deze stoel is leverbaar in 3 ruglengte maten en in verschillende leer- en stofsoorten. De Ergo Profi Line is geschikt voor personen met een middelgroot tot groot postuur.

Lengte van 170 t/m 185 cm.

170
185

Ergo Profi Line 200

De 200-serie is geschikt voor kleine tot middelgrote personen. De 200-modellen hebben gemeen dat ze een veilige ruimtebesparende constructie (TÜV-goedkeuring) combineren met een aantal optionele verstellingen.

155
180
ASS Scheepvaartstoel gedraaid

200

Deze stoel is leverbaar in 2 ruglengte maten en in verschillende leer- en stofsoorten. De Ergo Profi Line is geschikt voor personen met een klein tot middelgroot postuur.

Lengte van 155 t/m 180 cm.

155
180

Helaas, er zijn geen resultaten beschikbaar voor uw lengte.
Toch een stoel van ASS? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

ok