cabinestoel

Voor iedere lichaamslengte de passende oplossing

De kleine cabines in bijvoorbeeld wegenbouwmachines of graafmachines vragen om speciale compacte maatstoelen. De hele dag bent u geconcentreerd aan het werk in een kleine cabine en dat vraagt veel van uw lichaam. De ASS-cabinestoelen uit de Industry Line-serie zijn voorzien van alle ergonomische elementen om uw zithouding perfect te ondersteunen speciaal voor in een kleine ruimte. Standaard voorzien van instelbare lendensteunen met of zonder mechanisch of luchtgeveerd onderstel.

Welke stoel past het beste bij mij?

Industry Line

De Industry Line bestaat uit compacte maatstoelen, speciaal voor kleine cabines. Als echte probleemoplossers houden we van uitdagingen. En een comfortabele, ergonomisch verantwoorde stoel ontwerpen voor de vaak zeer beperkte ruimte in o.a. graafmachines, heftrucks en wegenbouwmachines is zo’n uitdaging. Bescheiden van formaat, maar groots in mogelijkheden. Standaard voorzien van instelbare lendensteun en met of zonder mechanisch of luchtgeveerdonderstel.

100
230
IndustryLine 200

Industry Line 200

Zeer compacte maatstoel voor kleine cabines. Met vele opties, zoals verwarming, armleggers en lederen bekleding.

Lengte: 100 cm t/m 180 cm.

100
180
IndustryLine 300

Industry Line 300

Compacte maatstoel voor middelgrote personen die in kleine cabines werken.

Lengte: 165 cm t/m 185 cm.

165
185
IndustryLine 600

Industry Line 600

Een versmalde versie uit de 600-serie met bediening aan de voorkant, zodat deze stoel ook geschikt is voor grotere personen in een kleinere ruimte.

Lengte: 165 cm t/m 230 cm.

165
230

Helaas, er zijn geen resultaten beschikbaar voor uw lengte. 
Meer informatie? Neem dan contact met ons op