Vanwege het Corona virus voeren wij op dit moment geen metingen uit. Dit zal in ieder geval zo zijn zo lang de 1,5 meter regel van het RIVM van kracht is.
Indien gewenst kunnen wij wel alvast een richtprijsofferte uitbrengen. U kunt daarvoor telefonisch met ons contact opnemen.

De juiste zithouding voor het voorkomen van rugklachten

Uw wervelkolom en de hierbij betrokken spieren, banden, gewrichten en tussenwervelschijven werken de hele dag om u in een juiste positie te krijgen en te houden. Daar is een optimale ondersteuning van uw rug, been en schouders essentieel bij. Want dan voorkomt u fysieke vermoeidheid en lokale overbelasting. Wilt u zelf ervaren wat uw ideale zithouding is in uw autostoel, camperstoel, vrachtwagenstoel, scheepvaartstoel of meldkamerstoel? Kom dan langs voor een proefzit

verkeerdehouding

Een verkeerde zithouding

Een verkeerde zithouding veroorzaakt een permanente belasting, waardoor de tussenwervelschijven teveel worden belast en vervorming gaat optreden.

juistehouding

Een goede zithouding

Een goede zitpositie voorziet in de meest natuurlijke houding en geeft een gelijkmatige druk op de tussenwervelschijven.