Veiligheid boven alles

ASS-autostoelen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Dat blijkt onder meer uit het TüV veiligheidskeurmerk dat aan onze autostoelen is toegekend. Om in aanmerking te komen voor dit gerenommeerde keurmerk, worden de autostoelen aan een uitgebreide reeks testen onderworpen.

tuv

Torsievrij ASS-karkas biedt optimale veiligheid

ASS-autostoelen zijn uitgebreid door o.a. de TÜV getest. Dankzij de stijfheid van het torsievrije karkas geeft een ASS-autostoel bij zowel een zij-, frontale-, als achterwaartse aanrijding extra bescherming. Door de zeer solide en stijve constructie voldoen de ASS-autostoelen dan ook aan de strenge ECE-R17-norm. Tijdens extra zware achterwaartse crashtesten is bewezen, dat de ASS-autostoelen veel sterker zijn dan de gemiddelde autostoel, waardoor meer veiligheid geboden wordt.

veiligheid

ASS-montageconsoles

ASS-montageconsoles voldoen aan de EC-R14-norm en zijn nagenoeg voor alle autotypen te leveren. Zonder enig probleem kunt u uw ASS-autostoel dan ook meenemen naar uw volgende auto. De extra zware uitvoering van het ASS-montageconsole draagt verder bij aan uw veiligheid.

We laten niets aan het toeval over

Klik op een van de filmpjes voor een impressie omtrent onze veilige autostoelen

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

ok