Veiligheid boven alles

ASS autostoelen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Dat blijkt onder meer uit het TüV veiligheidskeurmerk dat aan onze auto- stoelen is toegekend. Om in aanmerking te komen voor dit gerenommeerde keurmerk, worden de autostoelen aan een uitgebreide reeks testen onderworpen.

tuv

Torsievrij ASS-karkas biedt optimale veiligheid

ASS-autostoelen zijn uitgebreid door o.a. de TÜV getest. Dankzij de stijfheid van het torsievrije karkas geeft een ASS-autostoel bij zowel een zij-, frontale-, als achterwaartse aanrijding extra bescherming. Door de zeer solide en stijve constructie voldoen de ASS-autostoelen dan ook aan de strenge ECE-R17-norm. Tijdens extra zware achterwaartse crashtesten is bewezen, dat de ASS-autostoelen veel sterker zijn dan de gemiddelde autostoel, waardoor meer veiligheid geboden wordt.

veiligheid

ASS montageconsoles

ASS montageconsoles voldoen aan de EC-R14-norm en zijn nagenoeg voor alle autotypen te leveren. Zonder enig probleem kunt u uw ASS-autostoel dan ook meenemen naar uw volgende auto. De extra zware uitvoering van het ASS-montageconsole draagt verder bij aan uw veiligheid.

We laten niets aan het toeval over

Klik op een van de filmpjes voor een impressie omtrent onze veilige autostoelen