Voor iedere lichaamslengte de passende oplossing

Ook voor het zitcomfort thuis en op kantoor biedt ASS ultieme comfortstoelen, voorzien van alle ergonomische elementen die ook de ASS-autostoelen tot zo’n succes maken. Ook deze stoelen worden centimeter voor centimeter aangepast aan de gebruiker en werksituatie, zodat chronische rug-, nek- en beenklachten worden voorkomen. Dat ARBO-artsen en arbeidskundigen en vele fysiotherapeuten onze Profi Line stoelen adviseren, is voor ons een erkenning dat ASS de kwaliteit waarmaakt.

Welke stoel past het beste bij mij?

Ergo Profi Line

De Ergo Profi Line, gebaseerd op de 200- en 600-serie, is speciaal ontwikkeld voor continu-werkpleksituaties zoals meldkamers, recepties, alarmcentrales, call centers etc. De stoelen zijn voorzien van diverse typen gasdrukveer-onderstellen, met of zonder comfort- of bureau-armleuningen.

100
230
ErgoProfiLine 200

Ergo Profi Line 200

Uitgevoerd met verticaal verstelbare buro-armleuningen en optioneel uitschuifbaar zitkussen. Gasdrukveer-onderstel en optioneel met neigverstelling.

Lengte: 100 cm t/m 180 cm.

100
180
ErgoProfiLine 600

Ergo Profi Line 600

Uitgevoerd met comfort-armleuningen en optioneel met lederen bekleding. Leverbaar met optionele schouder-, rugbreedte- en zitlengte-verstelling.

Lengte: 165 cm t/m 185 cm.

165
185
ErgoProfiLine 800

Ergo Profi Line 800

Uitgevoerd met comfort-armleuningen en optioneel met lederen bekleding. Leverbaar met optionele schouder-, rugbreedte- en zitlengte-verstelling.

Lengte: 185 cm t/m 230 cm.

185
230

Helaas, er zijn geen resultaten beschikbaar voor uw lengte.
Meer informatie? Neem dan contact met ons op