Vanwege het Corona virus voeren wij op dit moment geen metingen uit. Dit zal in ieder geval zo zijn zo lang de 1,5 meter regel van het RIVM van kracht is.
Indien gewenst kunnen wij wel alvast een richtprijsofferte uitbrengen. U kunt daarvoor telefonisch met ons contact opnemen.

Aantrekkelijke demo-modellen en occasions

Ook voor demo-modellen en gebruikte ASS autostoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Autostoelen die aan een tweede leven beginnen nemen we overigens alleen in ons assortiment op, als ze aan onze strenge eisen voldoen. Daar staat de nauwgezette en deskundige controle van onze technische dienst borg voor. U koopt dus altijd een originele ASS autostoel. Die is alleen niet nieuw. Maar wel uitstekend onderhouden en goed voor nog jaren comfortabel rijplezier.

Occasions worden geleverd zoals ze zijn. De demo-modellen kunnen echter nog helemaal op maat worden aangepast aan uw wensen. Maar welke keuze u ook maakt, elke stoel wordt met echte garantie geleverd: 6 maanden op onze occasions en 12 maanden op onze demo-modellen. Voor u een extra zekerheid dat u met de aanschaf van een ASS demo-model of occasion nooit een miskoop doet.

Demo-stoelen

Al vanaf € 900,-
Incl. pasvormgarantie en montage

Bekijk ons aanbod in onze showroom, maak nu een afspraak of vraag informatie aan.

Occasions

Al vanaf € 600,
Incl. montage

Bekijk ons aanbod in onze showroom, maak nu een afspraak of vraag informatie aan.